Beste klant, Vanwege de feestdagen zijn er gewijzigde openingstijden: Maandag 24 december geopend van 7.00 tot 14.00 uur Dinsdag 25 en Woensdag 26 december gesloten Maandag 31 december geopend van 8.00 tot 14.00 uur Dinsdag 1 januari gesloten. Houdt rekening met u vaste brood bestellingen op dinsdag. Vanaf 1 januari zijn we op maandag de […]

Read More »

Beste klant, Vanwege een enorme stijging in de grondstofprijzen door de warme en droge zomer (tarwe bijv. met 25%) en de gestegen productiekosten (o.a.gas en elektra) zien we ons genoodzaakt om onze winkel verkoopprijzen aan te passen. Tot op heden zijn deze hogere kosten door ons zelf gedragen maar nu moeten we dat helaas toch […]

Read More »

We zijn druk bezig met het maken van een webshop zodat het bestellen nog gemakkelijker gaat voor u. We hopen deze begin november te introduceren. Hier kunt u dan ook u specifieke bestellingen voor de feestdagen doen.

Read More »

Wij zijn een allround brood en banketbakkerij en hebben de ambachtelijkheid hoog in het vaandel staan. Buiten dat we producten voor onze eigen winkel bereiden, bakken we ook voor de zakelijke markt. Tot onze klanten behoren o.a diverse horeca gelegenheden, hotels, vakantiepark, restaurants van ziekenhuizen, kinderdagverblijven, woonvormen etc. We zijn een erkend leerbedrijf voor opleidingen […]

Read More »

De Rijstevlaai met slagroom van Bekkerie Hermans is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten. Bekkerie Hermans mag de titel de komende 6 maanden voeren. Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerkingen voor een Gouden Bekroning. […]

Read More »